Koristi POS Sector 3 mjeseca za 3 kune, Bez Obveza i Ugovora!

Akcija se isključivo odnosi na prvih 100 prijavljenih novih korisnika POS Sector-a u opciji najma POS Sector Professional-a. *Ostalo je još 19 slobodnih licenci za ovu akciju (30.12.2014.g.)

 Vrijeme je darivanja i POS Sector želi darovati svoje nove korisnike sa:

3 mjeseca najma POS Sector profesional paketa + online instalacija + fiskalizacija za super cijenu od samo 3 kune, bez obveza, bez ugovora.


U POS Sector Profesionalu je sve što je potrebno ugostiteljima:

  • Izdavanje fiskalnih računa
  • Komplet analiza i izvješća vezana za prodaju artikala
  • Kreiranje normativa (povezivanje Artikala i Repromaterijala)
  • Komplet analiza i izvješća utroška materijala
  • Komplet skladišno poslovanje (Prijem i izdavanje robe)
  • Komplet analiza prometa i stanja skladišta
  • Rad u mreži
  • Rad s tabletima
  • Rad s kuhinjskim monitorom


Silvana, Laura i Boško su jedni od preko 4000 korisnika koji koriste POS Sector,  a njihova iskustva u radu s POS Sector-om želimo podijeliti sa vama


"Što se tiče korištenja i podrške programa Pos Sector iznimno sam zadovoljna. Svakom tko treba izabrati fiskalni program preporučila bih upravo Pos Sector. Zbog izuzetne jednostavnosti program je prilagođen i osobama koje ne moraju imati veliko informatičko znanje".

Stojaković Silvana.

"Za moja iskustva s POS Sectorom mogu napisati samo da su ona više nego dobra,susretljivost vaših ljudi i strpljenje pri rješavanju svih mojih nedoumica i početničkih grešaka su bila iznad mojih očekivanja".

"U svakom trenutku ste mi pružili potrebnu podršku i vrlo smo lako i jednostavno posložili sve potrebno za nesmetani rad moje blagajne , tako da mogu bez problema preporučiti Vas i vaš tim svakome kome treba program koji se lako i jednostavno koristi i iza kojeg stoji dobra podrška". 
Lijepi pozdrav

Laura B.

 "Naša poslovna suradnja je vrlo uspješna. Sam program je vrlo visoke kvalitete i prilagodljivosti potrebama klijenata, te je stabilan i dorađen. Osim toga je i vrlo „user-friendly“, te je brzo savlađuju sve potrebne operacije".


"Korisnička podrška je iznimna i njome sam izuzetno zadovoljan. Do sada se nije desilo da je postojalo išta što se nije moglo riješiti u najkraćem roku i kvalitetno."

"Od objašnjenja, pojašnjenja, prilagodbi, povezivanja pa sve do mjesečnih plaćanja POS Sector najiskrenije preporučujemo svim korisnicima, a posebno ugostiteljima".

Boško Milivojević


I još nešto veoma važno. Nakon isteka promotivnog perioda od 3 mjeseca nemate obvezu koristiti POS Sector ako niste zadovoljni sa kvalitetom programa, našom podrškom ili nečim trećim. Ovo je jednostavno naš dar novim korisnicima. 

Akcija se isključivo odnosi na prvih 100 prijavljenih novih korisnika POS Sector-a u opciji najma POS Sector Professional-a.

*Ostalo je još 19 slobodnih licenci za ovu akciju (30.12.2014.g.)

Ako vam navedene informacije nisu dovoljne kontaktirajte nas na telefon +385 (0)1 800 000 4 ili putem emaila pos@pos-sector.com i dobit će te odgovore na sva vaša pitanja ili nedoumice.

 

Želimo Vam  sretnu Novu godinu!

 POS Sector Tim

Piše: , i jedan od autora POS Sector programa za restorane i barove

comments powered by Disqus
Pratite nas na Google+ Učitavam...