Besplatna fiskalna blagajna POS Sector!

U moru ponuda fiskalnih blagajni sigurno je teško sa sigurnošću izabrati, onu koja odgovara tvom poslovanju. Teška su vremena, a na novce treba itekako pripaziti. Da ne bi došli do propusta prilikom odabira izdvojit ću par prednosti POS Sector-a sa kojim će tvoj izbor biti jednostavniji, a tvoji novci sigurniji.

 7 Razloga zašto da probaš POS Sector

  1. Možeš smanjiti rizik od pogrešnog odabira blagajne i koristiti POS Sector 30 dana potpuno besplatno!
  2. Besplatna je i online instalacija i fiskalizacija programa što ti donosi uštedu od cca 200-400 kuna
  3. Sa jednostavnim programom poput POS Sectora obuka uposlenika za rad na programu je kratka. Predlažem da testiraš online, izdavanje računa: http://possector.hr/www/tablet/ i uvjeriš se u jednostavnost programa
  4. Sve nove mogućnosti programa, kao i sve nove obvezne izmjene zakonskih regulativa, besplatne su u POS Sectoru za sve korisnike (mjesečno nadograđujemo program sa 2-5 novih mogućnosti)
  5. Svi podaci o tvom poslovanju su ti uvijek dostupni, s bilo koje lokacije, bilo da se nalaziš kući, na odmoru ili u bolnici, svi podaci su uvijek tu za tebe!
  6. Rad s prenosivima uređajima i kuhinjskim monitorom je još jedan od dodatnih prednosti koje pruža POS Sector. Ako imaš veći uslužni prostor, rad s tabletima omogućava ti uštedu vremena te optimizira poslovanje. Kako? Konobar dok zaprima narudžbu od gostiju, narudžbu direktno šalje u kuhinju ili šank. Narudžba će se odmah pojaviti na kuhinjskom monitoru. Učinkovitost se još više povećava uz uporabu monitora u kuhinji, koji obavještava konobara o statusu narudžbe kada je narudžba gotova, što dodatno optimizira rad i štedi vrijeme.
  7. S ciljem bržeg rješavanja problema formirali smo besplatni korisnički servis za alarmiranje naših klijenata u slučaju pogrešaka pri njihovom radu ili radu programa. Sa ovim servisom maksimalna podrška našim klijentima i obavještavanje o greškama poput pogrešno unesenog OIB-a uposlenika, ne fiskaliziranih računa i slično, trenutni su.

Sada je sve na tebi i tvom narednom koraku u izboru fiskalne blagajne.
Ukoliko još mogu pomoći sa dodatnim informacijama, slobodno me kontaktiraj na email ili telefon.

S poštovanjem,
Mario Miličević - www.possector.hr
tel: +385 1 800 000 4

Piše: ,ugostitelj sa preko 20 godina radnog iskustva, i jedan od autora POS Sector fiskalne blagajne za restorane i barove

comments powered by Disqus
Pratite nas na Google+ Učitavam...